Базовий iPhone 12 значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рік тому Apple представила серію iPhone 12 — мінорне оновлення попередньої лінійки, проте має кілька видатних особливостей. З моменту виходу у продаж цей девайс подешевшав на 17% або 5000 тисяч гривень.

Недорогі та потужні смартфони всі обожнюють!

Якщо на старті продажів пристрій можна було купити за 28 999 тисяч гривень, то зараз iPhone 12 у базовому виконанні доступний за 23 999 тисяч гривень в офіційних ритейлерів компанії. Відразу попереджаємо, що в неофіційному роздробі ще нижчі ціни, і можна ще більше зекономити, проте, це позбавляє вас будь-яких гарантій від виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прекрасна ціна на телефон, який мінімально відрізняється від випущеного кілька місяців тому iPhone 13. У чому iPhone 12 поступається новим пристроєм?

По-перше, екран новинки трохи яскравіший — 800 проти 625 ніт. По-друге, потужніший чіп, по-третє, батарея потужніша — 3240 проти 2815 мАг. Навряд чи за ці показники варто переплачувати кілька десятків тисяч гривень. Щоправда, є нюанс у тому, що 12 модель випускається в базі з 64 Гбайт вбудованої пам’яті, а iPhone 13 має 128 Гбайт. Про всяк випадок, iPhone 13 можна придбати від 29 999 гривень.

В іншому торішній апарат прекрасний – у нього яскравий 6,1-дюймовий OLED-дисплей, новий дизайн із прямими рамками, потужний процесор A14, подвійна камера 12+12 мегапікселів із нічним режимом, добова автономність. До речі, сама Apple не вважає смартфон застарілим, тому що він досі доступний для покупки у магазині компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.