Xiaomi Mi Band 6 впав в ціні до рекодно низького рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно будь-хто, хто купує Xiaomi Mi Band 6, буде ним задоволений, адже цей електронний пристрій просто не прирівнюється. Якщо говорити про його технічне оснащення, то він може оснащуватися 1,56-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 486 на 152 пікселі, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а також акумуляторною батареєю ємністю 125 м. Однак це ще не все гаджет має повну водозахищеність відповідно до стандарту IP68, у цьому випадку з браслетом є корпус конкрету, який дозволяє зануритися у воду на відстані до 50 метрів. Це дозволяє повністю використовувати його у басейні.

Що стосується функцій за допомогою безлічі різних датчиків і датчиків, то цей трекер пропонує всім користувачам функції моніторингу якості сну, можливості відстеження фізичної активності, підтримки розумної сигналізації і, крім того, безліч різних переваг дуже позитивно відбивається на цьому гаджеті. Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 надає користувачам безліч можливостей, і ви можете використовувати його без будь-яких труднощів та труднощів для поєднання зі смартфонами на базі операційних систем Android та iOS. Вам просто потрібно встановити на свій телефон спеціальний мобільний додаток Mi Fit, доступний у Google Play та App Store.

Як дізналися ми фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 останніми тижнями різко знизив ціну. Зараз кожен може купити його майже вдвічі дешевше, ніж від початку продажу. За цінника глядача в українських магазинах та великої кількості позитивних відгуків він знаходиться на рівні 959 гривень. За таку суму грошей фітнес-трекер знаходиться у абсолютно новому стані та у запечатаному пакеті. Іншими словами, жодних обманів. Багато магазинів також пропонують оригінальні силіконові ремені за сто гривень для браслета, доступні у різних кольорах на будь-який смак та колір. За співвідношенням якості грошей це відмінний інструмент, яким багато хто, безсумнівно, буде задоволений. Ціна гаджета на початку продажу складає 1550 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.