Xiaomi Redmi Note 10 Pro подешевшав в Україні

Крутий субфлагман з AMOLED та свіжим Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В усіх авторизованих ритейлерів побутової техніки в Україні розпочався найголовніший розпродаж року, всі готуються до всесвітньої “Чорної п’ятниці” і вже почали знижувати цінник на хітові товари.

В цьому матеріалі розповімо про Xiaomi Redmi Note 10 Pro, адже довгий час він залишався бестселером продаж згідно спостережень редакторів itechua.com ( аналізуємо згідно рейтингу маркетплейсів Rozetka, Allo). Зауважимо, до знижки пристрій вартував 8 399 гривень за 6/64 Гігабайт, зараз його цінник знизився до позначки 7 999 гривень, проте є ще один спосіб зекономити ще більше, купуючи в інтернеті можна активувати кешбек і знизити ще більше цінник ( жодних кешбеків не рекламуємо, тому назв тут не буде). Однією неприємною новиною є те, що версія на 128 Гігабайт вбудованого сховища, на жаль, не впала в ціні.

Нагадаємо, смартфон отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів та частотою оновлення дисплею 120 Гц. Апарат має чіп Snapdragon 732G, 6 Гбайт оперативної 64 Гбайт вбудованої пам’яті. Також пристрій вийшов із батареєю на 5020 мАг, яка заряджається на 60% за півгодини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі пристрою розташувалася камера з роздільною здатністю 108, 8, 5 і 2 мегапікселів. У передній дірочці знаходиться фронтальна камера на 16 мегапікселів. Redmi Note 10 Pro отримав Bluetooth 5.1, вбудований у бічну кнопку дактилоскопічний сенсор, NFC, FM-радіо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.