Новий iPad mini отримає “фішку” флагманської Pro-версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2021 році Apple “реанімувала” лінійку iPad mini, представивши нову модель в дизайні iPad Pro. Тепер стало відомо, що ще міні-версія планшета отримає від «старшого брата».

На одному південнокорейському форумі з’явилася інформація, що Samsung Display розробляє дисплей для наступного покоління iPad mini. Однією з ключових особливостей панелі має стати підтримка технології ProMotion, а отже й 120 Гц частоти оновлення екрану.

Повідомляється, що це, у тому числі, має вирішити проблему «жилейності», характерну для актуального мініатюрного планшета Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, досі невідомо, коли компанія представить новинку. Можливо, це станеться вже у першій половині 2022 року, у рамках однієї із весняних презентацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.