Viber розповів, як користуватися новими функціями в месенджері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Viber розповіли користувачам про те, що за допомогою технології доповненої реальності користувачі мессенджера зможуть приміряти AR-фільтри і маски, реалізовані за підтримки Snap. Про це пише today.ua

Технологію доповненої реальності можна буде використовувати для створення фотографій і відео прямо в месенджері. Ви зможете завантажувати смішні анімації на телефон і ділитися ними з усіма користувачами.

Компанії та організації cмогут за допомогою цієї функції створювати в Viber власні брендовані маски. Наприклад, Всесвітній фонд дикої природи (WWF), ФК “Барселона” і Всесвітня організація охорони здоров’я вже зацікавилися цією функцією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Viber також можна створювати брендовані стікери, причому абсолютно безкоштовно. З їх допомогою представники бізнесу зможуть вибудовувати комунікацію з клієнтами в режимі онлайн. Користувачі зможуть завантажити весь стікерпак і ділитися стікерами зі своїми друзями, тим самим популяризуючи конкретний бренд.

Користувачі Viber активно починають освоювати чат-боти в месенджері. Завдяки таким роботам можна, наприклад, перевірити статус посилки, стежити за вартістю авіаквитків, шукати вакансії, записуватися на прийом до лікаря, оформляти страховку і багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОhvylya.net

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.