Флагманський Xiaomi Mi Mix 4 отримав ексклюзивну функцію збільшення терміну служби акумулятора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

10 серпня пройшла велика презентація Xiaomi. На ній, крім усього іншого, компанія представила свій новий флагман – Xiaomi Mi Mix 4. Виявилося, що відмінною особливістю пристрою є не тільки камера-невидимка, але деяка ексклюзивна функція.

Мова йде про програмну фішку, покликаної збільшити термін служби батареї смартфона. Як пише MyDrivers, суть функції полягає в інтелектуальній зарядці на основі ваших звичок зі сну. Так, смартфон буде знати, у скільки ви зазвичай встаєте, і зарядиться до кінця лише до моменту вашого пробудження.

Щоб активувати нову функцію, потрібно зайти в «Налаштування», потім вибрати меню «Енергозбереження та акумулятор», перейти в «Батарея» і активувати «Розумну зарядку».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що ємність акумулятора Mi Mix 4 – 4500 мАг. Пристрій підтримує швидку дротову зарядку на 120 Вт. Вона дозволяє відновити батарею з 0 до 100% за 45 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.