Google: Після масштабного оновлення Chrome буде працювати на 23% швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно американська корпорація Google провела масштабне оновлення. Тепер браузер Chrome буде працювати на 23% швидше, що користувачі зможуть випробувати вже через кілька днів.

За словами представників компанії, збільшення швидкості роботи браузера пов’язано з появою Sparkplug, а також коротких вбудованих викликів. Відзначається, поліпшення економлять більше 17 років процесорного часу в день.

Що стосується Sparkplug, то він являє собою новий компілятор jаvascript, з цієї причини додатки відкриваються швидше, а оптимізація сховища і процесів помітно підвищується. Google обіцяє своїм мережевим клієнтам в найближчому майбутньому запровадити в Chrome ще більше нових функцій. В результаті продуктивність браузера буде ще вище, ніж зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на колосальні плани корпорації, скандалів їй уникати не вдається. Наприклад, на початку весни Fоrbes заявив про те, що Chrome є реальну загрозу для користувачів, яка полягає в зборі великої кількості персональних даних. Тоді видання навело доказів і виступило за те, що від пошуковика варто відмовитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.