Sony Xperia 1 VI буде коштувати менше свого попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням SumahoDigest, користувач на Weibo поділився фрагментом коду, який показує, що Sony Xperia 1 VI буде коштувати 39 990 тайванських доларів, що приблизно дорівнює 1 227 доларам США. Це приблизно на 5% дешевше, ніж Sony Xperia 1 V, який спочатку коштував 41 990 тайванських доларів.

Хоча існує ймовірність зниження ціни і в інших регіонах, новий Xperia 1 VI все ще залишається пристроєм преміум-класу. Попередній Xperia 1 V коштував 1399 доларів у США та 1299 фунтів стерлінгів у Великобританії. Очікується, що новий Xperia 1 VI буде представлений на презентації в Японії, запланованій на 17 травня.

Наразі повідомляється, що Xperia 1 VI матиме екран зі співвідношенням сторін 19,5:9, а не 21:9, як у попередника. Також ходять чутки, що він отримає дисплей з роздільною здатністю 2K, а не 4K.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо налаштування камери є певна невизначеність. Спочатку стверджувалося, що Xperia 1 VI матиме потрійну камеру з 48-мегапіксельними датчиками Exmor T на всіх об’єктивах. Однак нещодавній звіт суперечить цьому, пропонуючи набір, що складається з основної камери на 48 Мп, надширококутної камери на 12 Мп і телефотокамери на 12 Мп. Тільки основна камера буде оснащена сенсором Exmor T. Примітно, що ця конфігурація є дзеркальним відображенням поточного Xperia 1 V.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.