Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити

Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найтонший, найлегший, найшвидший і найміцніший телефон-“Дракон”. Так його представляє компанія-виробник.

Компанія Xiaomi Redmi представила нову модель смартфона Redmi Turbo 3. Якщо раніше компанія акцентувала увагу на продуктивності пристрою, то зараз йдеться про те, що він тонкий і легкий.

“Ви не можете уявити собі такий ультратонкий і надміцний смартфон на Snapdragon 8”, – написала Redmi у своєму акаунті в соцмережі Weibo за кілька днів до офіційної презентації телефону 10 квітня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старшим все видно, а для молодших — запрошення до Гоґвортсу

Тепер у нас з’явилася можливість випробувати апарат у справі. Можемо підтвердити — ця модель підійде як для шукачів «модного флагмана» не за всі гроші світу, але так само літнім людям і дітям (доступна спеціальна версія Гаррі Поттер)! Зручність у використанні очевидна для всіх, а ціна Xiaomi Redmi Turbo 3 робить його одним із найдоступніших у своїй лінійці.

Не гнеться і практично неможливо розбити

Товщина нового телефону становить 7,8 мм, а вага лише 179 грамів. Але незважаючи на це виробник обіцяє “тривалий час автономної роботи”, ємність акумулятора становить 5500 мА · год. Якщо все так, як написано в брошурі, це видатний результат для такого тонкого смартфона. Ми активно користувалися ним і батарея села лише після 49 години, що цілком гідно… Особливо враховуючи постійні перебої з електроенергією. Телефон не згинається, і його не так просто розбити. На жаль, (на вашу радість) не обійшлося і без тесту на міцність. Телефон виявлявся «обличчям вниз» на бетоні, кахлі та асфальті кілька разів і відбувся лише однією маленькою подряпиною. Подивимося як себе виявить надалі…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.