Топ-4 причини, чому вам потрібно замінити свій старий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі ми купляючи новий смартфон, вважаємо, що він відпрацює нам понад 3 роки щонайменше, але як це завжди буває, смартфони рідко витримують такий тривалий час використання. Бувають випадки, коли смартфон працює більш — менш стабільно понад 3 роки і питання щодо заміни не виникає, але в даному випадку, такий смартфон краще замінити на новий. Зараз же, буде названо 4 основних причини, чому вам потрібно замінити свій старий смартфон.

Найперше, це безпека вашого смартфона, оскільки Android-смартфони не отримують оновлень безпеки після 2-3 років користування, а це досить небезпечно, враховуючи активність хакерів останні декілька років. Кожного разу, коли розробники випускають чергове оновлення, в ньому міститься захист від всіх нових вірусів, які ширяться в мережі. Те саме стосується і смартфонів під управлінням iOS, хоча вони отримують оновлення трохи довше.

Наступна причина – це знос смартфона. Практично всі смартфони після тривалого часу експлуатації починають втрачати свій зовнішній вигляд, отримуючи подряпини дисплея, панелі смартфона і тому подібного. Крім цього, він ще й вповільнується і в роботі, оскільки його технічні характеристики вже не дозволяють комфортно ним користуватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одна причина це те, що більшість нових додатків стають недоступними для вашого смартфона. Така проблема більше поширена в смартфонах, яким понад 5 років. Причиною є те, що розробники додатків розширюють та вдосконалюють функціонал своїх додатків, а операційні системи та технічні характеристики, які були актуальні декілька років тому, не зможуть розкрити потенціал та можливості чергових оновлень. Щоб продовжити розвиток своїх додатків, розробники відмовляються від підтримки застарілих ОС. Кожного року перестають підтримуватися деякі старі версії ОС та додаються нові версії.

Напевно питання обслуговування вашого смартфона, який був випущений декілька років тому (а значить вже давно був знятий з виробництва) влетить в копієчку, оскільки з кожним роком знайти необхідні запчастини стане важче та дорожче.

При покупці нового смартфона варто вибирати такий, який буде не шкода замінити через 2-3 роки користування і нема значення, чи це пристрій на Android, чи на iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.