Xiaomi розповіла про важливу відмінність флагмана Mi 11 від попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менш ніж за тиждень до презентації Xiaomi Mi11 компанія, здавалося б, опублікувала вже всю інформацію про смартфон, включаючи офіційний тизер з демонстрацією його дизайну. Але слідом за запрошеннями на захід для блогерів і журналістів в мережі з’явився новий банер, який розкрив ще одну, раніше невідому особливість готується до релізу Android-флагмана.

Відповідно до публікації, Xiaomi Mi 11 отримає модифікований модуль бездротового зв’язку Wi-Fi 6 з підтримкою кодування 4K QAM, збільшеної на 160 МГц смугою пропускання і заявленої пікової швидкістю з’єднання до 3,5 Гбіт / с. Таким чином, новинка забезпечить високу швидкість прийому і передачі даних при будь-якому типі мережевого підключення, а зв’язок між смартфоном і роутером буде більш стабільною.

Раніше Xiaomi опублікувала офіційні результати синтетичного тестування гаджета в GeekBench, де флагманський чіп перевершив не тільки свого попередника, але і 5-нм мобільну платформу Kirin 9000. Крім того, стала відома і орієнтовна ціна пристрою – від $ 686 в залежності від конфігурації пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація серії смартфонів Xiaomi Mi11 відбудеться 28 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.