Vivo X100s отримає функцію портретного штучного інтелекту Four Seasons

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo готується до запуску нових моделей X100 у травні. Ми очікуємо запуск трьох нових моделей, включаючи Vivo X100s, X100s Pro та X100 Ultra. Компанія розкриває деякі основні моменти Vivo X100s, створюючи ажіотаж на ринку смартфонів. Раніше ми розповідали про результати моделі Vivo X100s в GeekBench та AnTuTu. Тепер у нас є деяка інформація про камеру пристрою.

Продакт-менеджер Vivo Хан Босяо (Han Boxiao) розповів, що Vivo X100s отримає абсолютно нову функцію. Вона називається “Портрет чотирьох сезонів”, де камера використовує штучний інтелект, щоб зробити фон ваших фотографій відповідно до обраної пори року.

ЯК ПРАЦЮЄ ФУНКЦІЯ “ПОРТРЕТ ЧОТИРЬОХ СЕЗОНІВ” НА VIVO X100S?

Представник Vivo продемонстрував цю функцію; нижче наведено оригінальне зображення, а потім зображення, створені за допомогою функції “Портрет чотирьох сезонів”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для осені та зими образ виглядає так:

Ця функція оптимізована для того, щоб зробити світло і тінь на портреті контрастними до обраної пори року. Видно, що фотографії виглядають дуже реалістично на перший погляд.

VIVO X100S ОСНОВНІ МОМЕНТИ

Очікується, що Vivo X100s матиме плаский дисплей, що відрізняється від вигнутого дизайну. Крім того, телефон також оснащений дисплеєм Dimensity 9300+, який забезпечує кращу продуктивність і навіть покращення штучного інтелекту. Очікується, що смартфон буде полірованою версією оригінального X100. Камера, як і раніше, матиме маркування ZEISS, і, схоже, бренд також додасть більше функцій штучного інтелекту в камеру. Ми очікуємо, що телефони з’являться на полицях магазинів десь у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.