Apple пояснила роботу найбільш спірної функції AirPods Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в продаж надійшли нові бездротові навушники Apple AirPods Max. З урахуванням ціни в $ 549 продукт вийшов украй спірним. Багато хто лає їх за матеріали корпусу, які, ймовірно, швидко втратять свій вигляд. Але найбільше запитань до комплектному смарт-чохла. Apple вирішила пояснити, як він працює.

AirPods Max поставляються разом із спеціальним смарт-кейсом, який крім сумнівною захисту корпусу від пошкоджень служить також для економії заряду. Справа в тому, що в навушниках не передбачено кнопки включення / вимикання – вони завжди включені. При приміщенні в чохол вони переходять в спеціальний режим зниженого енергоспоживання, тому для отримання максимального часу автономної роботи аксесуар обов’язковий до використання. Судячи з наявних оглядам західних видань і блогерів, у одних навушники за ніч без чохла розряджаються всього на кілька відсотків, тоді як у інших розряд куди більш істотний. 

Як розповіли в Apple, AirPods Max переходять в режим зниженого енергоспоживання при знятті з голови і знаходженні в нерухомому стані протягом п’яти хвилин поза чохла. Після 72 годин вони переходять в режим наднизького енергоспоживання, в якому відключається Bluetooth і функція відстежування місцеположення Apple Find My.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найцікавіше, що при приміщенні в кейс AirPods Max відразу ж переходять в режим низького споживання енергії, а ось перемикання на ще більш енергоефективний режим відбувається тільки через 18 годин. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.