Xiaomi готує до анонсу бюджетний потужний флагман – Mi 11 Pro Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi представить флагманську серію смартфонів Xiaomi Mi 11 на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888 вже 29 грудня. Зараз же, з’явилися відомості про те, що в лінійку увійдуть три моделі.

Раніше вважалося, що компанія представить смартфони Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Pro, однак нові дані вказують на існування моделі під назвою Xiaomi Mi 11 Pro +. Смартфон проходить під кодовою назвою Xiaomi Mi 11 Venti.

Інсайдер під ніком Digital Chat Station повідомляє, що топовий варіант в новій лінійці не отримав недоліків в плані апаратного забезпечення і зможе успішно конкурувати з будь-яким іншим флагманським смартфоном. Телефон отримає дисплей з роздільною здатністю 2K + з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також очікується, що він буде підтримувати швидку зарядку потужністю 100 Вт і швидку бездротову зарядку. Також очікується, що Xiaomi Mi 11 Pro + буде дорожчий за Xiaomi Mi 10 Ultra, який вартує в Китаї понад 800 доларів.

Раніше Digital Chat Station є авторитетним джерелом, раніше він першим повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30 і Xiaomi Mi 10, а також регулярно публікує інформацію, отриману від власних інформаторів у відділах досліджень і розробок різних компаній, так що цьому джерелу можна довіряти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.