Бюджетний Huawei nova 8 отримав вигнутий OLED-екран на 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Huawei розширює модельний ряд мобільних пристроїв. На ринку очікується бюджетний флагман Huawei nova 8. Гаджет отримав вигнутий екран кадрової частотою 120 Гц.

У Всесвітній мережі один з китайських інсайдерів, що має власні джерела в Huawei, розмістив «живі» фото екрану очікуваного смартфона. Про діагоналі дисплея не повідомляється, в той же час фахівець називає частоту – 120 Гц.

Селфі-камеру виконають здвоєною, про що свідчать два отвори в лівій верхній частині передньоїпанелі. Присутні також загнуті боковини. Конструкція екрану бюджетного флагмана буде мати багато спільного з Huawei P40 Pro. В даний час китайський виробник зменшив обсяги виробництва моделі nova 7, що може вказувати на швидку появу новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У модельну лінійку включать три версії – nova SE, nova 8 і nova 8 Pro. Фахівці можуть встановити в нові смартфони процесор SoC MediaTek серії Dimensity 800 або Dimensity 1000. Поряд з цим компанія Huawei готує до випуску смартфон Huawei Mate 40, Гаджет може отримати зарядку потужністю 66 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.