Xiaomi презентувала Redmi K30 Ultra – недорогий суперфлагман

Xiaomi презентувала Redmi K30 Ultra - недорогий суперфлагман
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила новий смартфон під брендом Redmi – Redmi K30 Ultra. Апарат отримав флагманські характеристики при дуже низькій вартості – смартфон оцінюється дешевше 300 доларів.

Xiaomi презентувала Redmi K30 Ultra - недорогий суперфлагман

Redmi K30 Ultra став покращеною версією Redmi K30. Смартфон отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей виробництва компанії Samsung з роздільною здатністю 2400 × 1080 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. Екран має мінімальні рамки по периметру за рахунок того, що фронтальна камера з роздільною здатністю 20 Мп висувається з верхнього торця корпусу.

Смартфон оснащений процесором MediaTek Dimensity 1000+, який доповнюють 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті в залежності від конфігурації. Об’єм вбудованої пам’яті становить 128, 256 або 512 ГБ. Ємність акумулятора смартфона – 4500 мАг. Заявлена ​​підтримка швидкої зарядки з потужністю 33 Вт. Всі необхідні аксесуари для швидкої зарядки йдуть в комплекті зі смартфоном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi презентувала Redmi K30 Ultra - недорогий суперфлагман

Redmi K30 Ultra має систему з чотирьох тильних камер: основна 64 Мп (f / 1,9), ультраширококутна 13 Мп (f / 2,4), телефотокамера 5 Мп (f / 2,2) і портретна камера з датчиком глибини 2 Мп (f / 2,4).

Redmi K30 Ultra вийде в трьох забаврелннях: чорному, білому і зеленому. Смартфон почне продаватися 14 серпня за ціною 1 999 юанів (близько 7 925 гривень) за базову версію з 6/128 ГБ пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.