Microsoft випустить Xbox Series S за $ 200

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійне джерело в особі видання Eurogamer повідомило про те, що вже через кілька тижнів відбудеться велика презентація, в рамках якої громадськості не тільки озвучать вартість консолі наступного покоління, але ще і анонсують її спрощену бюджетну модель, тобто таку , яка володіє більш слабким «залізом».

Така модель має назву Xbox Series S, а запускати вона зможе точно такі ж відеоігри, як і XSX. Різниця лише в тому, що повноцінна старша приставка виявиться здатна виробляти запуск відеоігор в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів), тоді як в моделі спрощеного типу це значення буде перебувати на рівні Full HD (1920 на 1080 пікселів), а її продуктивність складе чотири терафлопса. 

Цього виявиться цілком достатньо для того, щоб запускати відеоігри при частоті 60 кадрів в секунду. Крім того, крім цього, ігрова приставка наступного покоління принесе разом з собою підтримку системи трасування променів на базі архітектури RDNA 2. За рахунок того, що здешевлена модель отримає більш слабке технічне оснащення, вона виявиться приблизно вдвічі менша.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною перевагою новинки стане її ціна, тому що, за чутками, вона складе всього $ 200. Звичайно, в Європі і в Україні цінник виявиться на рівні 8 000 гривень, однак це все одно вкрай мало. У комплект поставки до новенької Xbox Series S увійде фірмовий ігровий контролер, аналогічний такому в Xbox Series X, тому ніяких обмежень в цьому плані на користувачів накладатися не буде. 

Обидві приставки отримають, крім того, ще й флеш-пам’ять SSD останнього покоління. Відеоігри для цих електронних пристроїв будуть випускатися однакові, тобто, простіше кажучи, якщо якась зможе запуститися на одній консолі, вона гарантовано виявиться здатна повноцінно працювати і на інший. Роздільна здатність Full HD – є стандартом індустрії в даний час, тому багатьом людям може бути просто не потрібно переплачувати за більш високу.

Повідомляється, що вже в серпні відбудеться велика презентація, в рамках якої компанія Microsoft не тільки анонсує ігрову приставку Xbox Series S, яка вже випущена обмеженим тиражем для тестування серед розробників і співробітників бренду, але ще і озвучать всі дані про старшої моделі в особі XSX. 

Крім того, в ході майбутнього заходу відбудеться також ще і демонстрація відеоігор, тобто, простіше кажучи, громадськості покажуть ті ігри, які планується випустити для цих електронних пристроїв в найближчому майбутньому. Залишилося тільки дочекатися прийдешньої презентації, тому що вона повинна дати відповіді на всі питання, в тому числі про те, в яку грошову суму обійдеться покупка такого роду електронних пристроїв, оснащених за останнім словом техніки і технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.