Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S та 2 SE вже скоро вийдуть на міжнародному ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потроху бренд Xiaomi вивозить свої бездротові навушники за межі Китаю. Компанія це вже зробила зі своїми Xiaomi Mi Air 2 TWS, і тепер, очевидно, що вона скоро представить на міжнародному ринку версію з бездротовою зарядкою нещодавно анонсованих Xiaomi Mi Air 2 SE.

І справа в тому, що всього кілька днів тому Xiaomi Mi Air 2S TWS отримали сертифікат на Bluetooth SIG- блок, таким чином передбачаючи, що їхній запуск, принаймні в Європі, буде зовсім незабаром або що він принаймні серед планів компанії.

Не будемо забувати, що 2 SE версія в основному базується на Xiaomi Mi Air 2 TWS, додаючи додаткову підтримку бездротової зарядки. Завдяки цьому ми могли б повністю скористатися зворотним зарядом нових Xiaomi Mi 10 та Mi 10 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S та 2 SE вже скоро вийдуть на міжнародному ринку
Сертифікація навушників Xiaomi Mi Air 2S TWS з бездротовою зарядкою.

На додаток до них, нещодавно представлені Xiaomi Mi Air 2 SE також виступили на NCC. У цьому випадку це сертифікаційний підрозділ з Тайваню, який підтверджує, що вони принаймні покинуть Китай.

Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2S та 2 SE вже скоро вийдуть на міжнародному ринку
Сертифікація Xiaomi Mi Air 2 SE в NCC.

Без сумніву, дуже хороша новина для всіх, хто з нетерпінням чекав виходу перших навушників Xiaomi з бездротовою зарядкою. Крім того, Xiaomi Mi Air 2 SE забезпечить широкий асортимент бездротових навушників Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.