Apple вперше з 2012 року змінить зовнішній вигляд iMac

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляють журналісти видання Bloomberg, Apple не тільки змінить дизайн MacBook Pro , але і вперше з 2012 року кардинально оновить зовнішній вигляд моноблоків iMac – дисплей нарешті позбудеться величезного «підборіддя», а корпус стане тоншим.

За зовнішнім виглядом нові комп’ютери будуть похожі на монітор Apple Pro Display з симетричними рамками, а спинка стане плоскою, а не зігнутою, як в поточних iMac. Bloomberg не згадує точні розміри екранів новинок, але повідомляє, що замість 21.5-дюймової і 27-дюймової моделі вийдуть дві оновлені під кодовою назвою J456 і J457 з діагоналлю від 23 до 24 дюймів. За даними анонімних джерел видання, редизайн iMac стане найглобальнішим з усіх продуктів Apple в цьому році.

Також компанія планує випустити два нових Mac Pro, один з яких збереже поточний дизайн. Йому дістануться процесори від Intel, а вся інша лінійка буде працювати на власних ARM-чіпах Apple M1.

Крім того, Apple почала розробляти наступника монітора Thunderbolt Display, який продавався за 999 доларів, але в 2016 році був знятий з виробництва. Він стане дешевше за рахунок матриці, орієнтованої на простих користувачів, а не на професіоналів. При цьому яскравість і контрастність зроблять на рівні топових моделей. 

Оновлені iMac повинні побачити світло в кінці поточного року, а про терміни випуску здешевленого монітора інформації поки немає – він знаходиться на ранній стадії розробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.