Смартфон Oppo Find X8 буде оснащений телеоб’єктивом для макрозйомки та акумулятором ємністю до 6000 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

В жовтні цього року очікується анонс смартфона Oppo Find X8, а його потужніша версія, Find X8 Ultra, вийде на ринок у першому кварталі 2025 року. Перед запуском серії Find X8 інформація про її характеристики поступово стає відомою завдяки чуткам та витокам.

Реклама

Новий витік, представлений інсайдером Smart Pikachu, розкриває деякі подробиці конфігурації камери смартфона Oppo Find X8 Ultra. Планується, що він отримає 50-мегапіксельні камери, у тому числі два перископічних телеоб’єктива. Зазначається, що Find X8 Ultra не використовуватиме сенсор Sony IMX858, який був у використанні в Find X7 Ultra для 50-мегапіксельного перископічного телеоб’єктива з 6-кратним оптичним зумом. Замість цього Oppo може вибрати більший сенсор для поліпшення якості фотографій. Також інсайдер повідомляє, що Find X8 Ultra отримає потужну батарею, розмір якої ще не повністю відомий, але вказує на обсяг понад 5000 мА·год. Раніше була інформація, що ємність акумулятора Find X8 може становити 6000 мА·год, але це не було підтверджено.

Find X8, ймовірно, буде оснащений чіпсетом Dimensity 9400, який використовує передовий 3-нм процес N3E другого покоління від TSMC. Цей чіпсет має одне суперядро Cortex-X5 з тактовою частотою 3,4 ГГц, три суперядра Cortex-X4 і чотири великі ядра Cortex-A7. Він повинен запропонувати додаткове покращення порівняно зі своїм попередником, зниження енергоспоживання на 34 відсотки за тієї ж швидкості, а також збільшення продуктивності на 18 відсотків за тієї ж інтенсивності. У свою чергу, Find X8 Ultra, як очікується, буде оснащений чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4. Крім того, йдуть чутки про модель, що отримала попередню назву Find X8 Pro, але доказів існування її поки що немає.

Серія Find X8 конкуруватиме з іншими висококласними смартфонами, такими як Galaxy S25 Ultra, Xiaomi 15 Ultra, Honor Magic 7 Ultimate та Vivo X200 Ultra. Очікується, що Oppo Find X8 Ultra матиме більш сучасні функції камери, включаючи покращене масштабування та більш високу якість зображення, що допоможе їй виділитися серед конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: