Відправка повідомлень через RCS в iOS 18 вже працює у США

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Друга бета-версія iOS 18 додала перемикач RCS в додатку Messages, і зараз деякі оператори США дозволяють користувачам, які працюють з бета-версією, використовувати RCS.

Реклама

Запровадження підтримки RCS як зі сторони Apple, так і зі сторони операторів означає, що користувачі тепер можуть відправляти багатофункціональні повідомлення з аудіо, підтвердженням читання та медіафайлами на пристрої з Android. Користувачі платформи X виявили обмежену доступність цієї функції вже у вівторок.

Оновлені пакети операторів у другій бета-версії iOS 18 доступні лише для трьох провідних операторів США — AT&T, T-Mobile і Verizon. Користувачі iPhone поки що зможуть використовувати RCS тільки на цих трьох мережах. Якщо ваш оператор підтримує RCS на iPhone, ви можете активувати цю функцію перейшовши до Налаштування > Додатки > Messages і увімкнувши опцію RCS.

Мобільні віртуальні оператори (MVNO) і менші оператори, схоже, ще не підтримують цю функцію. Ймовірно, це зміниться найближчим часом, коли iOS 18 наблизиться до остаточної версії, яка очікується у вересні 2024 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоappleinsider.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ