Samsung очікує збільшити продаж своїх смартфонів і планшетів Galaxy на 10-15%

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung очікує збільшення продажів смартфонів цього року порівняно з минулим. Південнокорейська компанія, за звітом The Elec , замовила більше смартфонів і планшетів на виробництво в другому кварталі цього року.

Реклама

Згідно з новим звітом, обсяг виробництва смартфонів і планшетів Galaxy зріс на 3% в другому кварталі 2024 року. Разом із 22% збільшенням в першому кварталі, обсяг виробництва смартфонів і планшетів Galaxy буде на 13% вищим, ніж минулого року, завдяки кращим, ніж очікувалося, продажам серії Galaxy S24.

У цілому, Samsung планує виготовити 49,9 мільйонів смартфонів і планшетів Galaxy в другому кварталі 2024 року, що на 3% більше, ніж у другому кварталі 2023 року. Загальний обсяг виробництва в першій половині 2024 року, за звітами, становитиме 114,4 мільйона одиниць. Ці цифри не включають виробництво пристроїв, які виготовляються ODM-підприємствами, такими як китайська компанія Wingtech.

Згідно зі звітом, Samsung може зменшити виробництво смартфонів у другій половині цього року з метою збереження прибутковості. Компанія не планує випускати занадто багато смартфонів серій Galaxy A і Galaxy Z. Виробництво буде адаптоване в залежності від продажів майбутніх складаних телефонів, зокрема Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6.

В першому кварталі цього року Samsung відправила 59,5 мільйонів одиниць смартфонів, проте відвантаження може зменшитися до менше, ніж 55 мільйонів одиниць у другому кварталі. Це пов’язано зі слабкою споживчою настроєм через зростання інфляції і геополітичну нестабільність.

Виручка Samsung в першому кварталі 2024 року склала 33,53 трлн KRW ($24 млрд) від відділу смартфонів, з прибутком в 3,51 трлн KRW ($2,52 млрд). Це означає, що маржа чистого прибутку компанії становила 10,5% в першому кварталі 2024 року.

У другому кварталі очікується, що виручка складе 29 трлн KRW ($20,87 млрд), а прибуток становитиме 2,8 трлн KRW ($2,01 млрд).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ