Ціни на Galaxy Buds 3 Pro, Watch 7 і Watch Ultra потрапили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На декілька тижнів до виставки Samsung Unpacked з’явилася інформація про ціни на пристрої Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra в Європі. Згідно з повідомленням YTechB, європейський роздрібний продавець вже вказав ціни на ці гаджети на своєму веб-сайті, включаючи деякі знижки порівняно з рекомендованими цінами.

Реклама

За повідомленням, роздрібний продавець вказав ціну на Galaxy Buds 3 Pro в €313.49, що становить значний підвищення порівняно з вартістю випуску Buds 2 Pro в €240. Oчікується, що цей пристрій буде доступний у кольорах Silver і White.

Отже:

“Тим часом, модель Galaxy Watch 7 BT з діаметром 40 мм, за повідомленнями, буде продаватия за €314.49, тоді як 44-міліметрова модель €344.99. Годинники, здається, доступні у кольорах Cream, Green і Silver. Інформації про ціни на моделі з підтримкою мобільного зв’язку поки немає.

А хочете купити Galaxy Watch Ultra? Невідомий роздрібний продавець пропонує його за €688.99 із заявленими кольорами Titanium Gray, Titanium Silver і Titanium White.

Висновок

Ціни на пристрої безперечно можуть змінитися до відкриття події Unpacked. Також варто зауважити, що це європейські ціни які будуть в Україні точно ще невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroidAuthority

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ