Майбутні моделі iPhone можуть мати змінні задні панелі з різними функціями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Іноді щоб дізнатися, що планує Apple, можна переглянути її останні патентні заявки. Пам’ятайте, що подача заявки на патент не обов’язково означає, що Apple планує використовувати винахід чи інновацію, захищені патентом, якщо його буде отримано. За даними експертів із патентів Apple, компанія подала заявку на патент на цікавий концепт, який дозволить користувачам iPhone замінювати задню панель свого телефону на панель з різними функціями.

Реклама

Наприклад, використовуючи магніти, які дозволяють аксесуарам MagSafe кріпитися до моделей iPhone 12 або пізніших, а також додаткові магніти, користувач iPhone зможе зняти поточну задню панель свого пристрою на iOS і замінити її на задню панель, яка може мати кращі динаміки або навіть сенсор, що дозволяє діабетикам вставити тест-смужку з краплею крові і побачити останні показники рівня цукру в крові. Як зазначено в патентній заявці Apple, “додаткова підсистема може бути пристроєм для тестування рівня цукру в крові та може включати механізм для отримання зразків крові (наприклад, на паперових тест-смужках) і відповідні компоненти аналізу та схеми для визначення рівня глюкози в крові на основі тест-смужки.”

Якщо змінна задня панель містить додаткові камери, така панель може включати “лінзу, сенсор зображення та відповідну електроніку для забезпечення захоплення зображень.” Ще однією цікавою можливістю є додаткова задня панель із сенсорним дисплеєм з високоякісним кольоровим дисплеєм або низькороздільним монохромним дисплеєм.

Як ми вже говорили, подача заявки до Відомства з патентів і товарних знаків США (USPTO) не означає, що патент буде обов’язково надано. Торік Apple отримала 2,536 патентів у США, порівняно з 676, отриманими у 2011 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: