Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

Пристрій вже пройшов усі необхідні сертифікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник та зарядні пристрої. Однак новий витік передбачає, що CMF скоро вийде на ринок смартфонів.

Пристрій CMF з номером моделі A015 з’явився в базі даних сертифікації BIS. Цікаво, що раніше номер моделі пов’язували із флагманом Nothing Phone (3). Попередні смартфони Nothing Phone (1) і Nothing Phone (2) виходили з ідентифікаторами A063 та A065.

Подробиць про характеристики та ціни поки немає. Швидше за все, девайс отримає повністю пластиковий корпус, чіп MediaTek початкового рівня і втратити світлодіодне підсвічування на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком імовірно, що анонс бюджетного CMF Phone відбудеться у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.