Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

Час читання: < 1 хв.
Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro чіпами наступного покоління до середини 2025 року.

Реклама

В останньому випуску інформаційного бюлетеня Power On Гурман повідомив, що в поточному розкладі Apple заплановано запуск нових моделей Mac Studio і Mac Pro не раніше середини наступного року.

Останній раз Apple оновлювала Mac Studio і Mac Pro чіпами лінійки M2 на конференції WWDC в 2023 році.Це означає, що iPad Pro оснащений чіпом m4, але без оновлень він працює близько 24 місяців

Зараз читають  Apple має намір зробити свої пристрої ще тоншими

Всі інші комп’ютери Mac, за винятком MacBook Air, повинні бути оснащені чіпами серії M4 до кінця 2024 року, сказав Гурман, додавши, що нова модель буде анонсована на конференції WWDC 6 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОbloomberg.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.