Фанат PlayStation 4 поставив на вуха охорону аеропорту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чоловік, який очікував вильоту свого рейсу в міжнародному аеропорту Портленда, настільки занудьгував, що вирішив скоротати час за улюбленою відеогрою.

Багато мандрівників грають в аеропорту або в літаках, використовуючи портативні консолі, ноутбуки, смартфони або планшети. Однак що робити, якщо ваша улюблена ігрова платформа — PlayStation 4?

Чоловік потрапив в заголовки новин, тому як він не посоромився підключити свою PlayStation 4 до одного з безлічі телевізорів, які розташовані в аеропорту і занурився з головою в свою улюблену багатокористувацьку онлайнову гру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через деякий час до нього підійшли стурбовані охоронці, попросили відключити консоль і не використовувати телевізори для подібних цілей. Очевидці повідомляють, що чоловік дуже ввічливо запитав, чи може він дограти поточну онлайнову сутичку. У підсумку обійшлося без залучення співробітників поліції, так як несподіване для інших людей ігрове уявлення було завершено.

Представники Міжнародного аеропорту Портленда відзначили, що цей інцидент став «хорошою демонстрацією того, чого не слід робити в аеропорту». Вони додали, що розетками можуть користуватися всі бажаючі, але тільки не телевізорами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.