Huawei випустить поліпшену версію доступного флагмана P40 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Huawei вже показала  P40 і P40 Pro, а також їх більш доступну версію P40 Lite. Як повідомляє німецький ресурс WinFuture, незабаром в Європі відбудеться анонс ще одного представника флагманської лінійки. Це буде поліпшена версія P40 Lite – з іншими характеристиками і дизайном. 

Згідно нової інформації, Huawei P40 Lite 5G отримає 6,5-дюймовий LTPS TFT-дисплей з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів і отвором під 16-мегапіксельну фронтальну камеру в кутку. Смартфон буде побудований на базі восьмиядерного процесора Kirin 820 з графічним прискорювачем Mali-G57 MP6. Повідомляється про 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. 

Основна камера буде представлена ​​чотирма модулями: ширококутним на 64 Мп з апертурою f / 1.8, ультраширококутний на 8 Мп і парою по 2 Мп для макрозйомки і портретних знімків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора складе 4000 мАг. Джерело повідомляє про підтримку швидкої зарядки потужністю 40 Вт. Смартфон буде працювати на Android 10 з фірмовою оболонкою EMUI 10 і поставлятися без сервісів Google.

Судячи з характеристик і Рендер, HUAWEI P40 Lite 5G є глобальною версією раніше представленого в Китаї Nova 7 SE. Про терміни початку продажів і точну ціну смартфона інформації поки немає. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.