Новий iPhone SE 2020 отримав значний попит серед покупців

Принаймі, за словами Apple

Новий iPhone SE 2020 отримав значний попит серед покупців

Бюджетний iPhone SE 2-го покоління отримав відмінний попит серед споживачів і оглядачів. Про це повідомив генеральний директор Apple Тім Кук, коментуючи запуск нового смартфона компанії.

Новий iPhone SE 2020 отримав значний попит серед покупців

За словами Кука, новий iPhone SE знайшов визнання споживачів, як і інші нові пристрої Apple, випущені в останні місяці. Кук підкреслив, що оновлений MacBook Air і новий iPad Pro з 3D-камерою LiDAR теж користуються великим попитом.

Попит на новинки Apple стабільний незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію в світі. Втім, точної статистики про продажі нових пристроїв Apple Тім Кук не розкрив. В ході проведеного минулого тижня фінансового звіту Apple за перший квартал 2020 року цифри також не були озвучені.

Apple перестала розкривати точне число проданих iPhone та інших пристроїв в кінці 2018 року. У компанії вважають, що ці показники перестали відображати її успіхи.

iPhone SE 2-го покоління надійде у продаж в Україні 10 травня. Смартфон з дизайном iPhone 8 і оновленими характеристиками доступний за ціною від 14 449 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.