Meizu 17 отримає NFC та спеціальний AMOLED дисплей

До анонсу флагманів Meizu 17 залишилось буквально чотири дні, і з’явились нові деталі про їхні унікальні фішки.

Тепер вже точно відомо, що смартфони отримають спеціальні Super AMOLED дисплеї, розроблені компанією Samsung на замовлення Meizu. Частота оновлення буде на рівні 90 Гц, а у верхньому правому куті буде виріз під фронтальну камеру на 32 МП. Варто окремо підкреслити, що вона виглядає неймовірно маленькою, і тут компанія Meizu може стати рекордсменом, якщо розмір камери буде справді таким, як на цих зображеннях.

В кількох постах, опублікованих у соцмережі Weibo (китайський аналог Twitter), компанія підтвердила, що Meizu 17 отримають модуль NFC для безконтактної оплати. Також нам відомо, що у флагманах Meizu буде система лінійної вібрації mEngine 3.0, попередні версії якої дуже непогано показали себе у Meizu 16S та Meizu 16S Pro.

І звичайна, і Pro версії будуть працювати на топовому чіпсеті компанії Qualcomm – Snapdragon 865. Що цікаво, незважаючи на не найвищу на ринку ціну, у флагманах буде найновіша внутрішня пам’ять UFS 3.1, яку не завжди ставлять і у смартфони, які коштують більше тисячі доларів.

Флагмани отримають основний модуль камери на 64 МП. Вперше в історії флагманів Meizu автономність повинна бути на дуже високому рівні завдяки акумулятору об’ємом 4500 мАг, а у випадку, якщо все-таки треба буде зарядити смартфон протягом дня, підтримується швидка зарядка потужністю 30W. Окремо треба зауважити, що Meizu 17 Pro буде підтримувати бездротову зарядку, але її потужність поки, на жаль, невідома.

Інформація про всі кольори поки відсутня, але відомо, що Meizu 17 Pro вийде у керамічному варіанті, і у нього буде унікальний блакитно-зелений колір, якого не буде у звичайної версії.

Презентація смартфонів запланована вже на цю п’ятницю, восьме травня, тому чекати ще зовсім недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.