З’явилися зображення LG Velvet, він отримає безпровідну зарядку на 10W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися нові деталі про LG Velvet. Останні новини від Wireless Power Consortium, які підтвердили наявність бездротової зарядки потужністю 10W. Смартфон отримав котушку Power Class 0, що є стандартом для флагманських смартфонів та підтримує потужність до 30W. 

Velvet – це спроба LG оживити її середньобюджетний ряд смартфонів. Це стало новим словом в дизайні, оскільки компанія намагається в першу чергу виділити свій смартфон серед конкурентів дизайном, а не лише характеристиками. 

Якщо мова йде про характеристики, то смартфон працює на чіпсеті Snapdragon 765G та підтримує аксесуари з другим дисплеєм, як G- та V-серії. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія вже опублікувала офіційні зображення задньої кришки смартфона, показавши нам потрійну основну камеру. Згідно з витоками інформації, там буде основний модуль на 48 МП, ультраширокий на 8 МП та датчик глибини на 5 МП. Сенсор у вирізі на передній панелі має роздільну здатність 16 МП. 

LG поки не підтвердила це офіційно, але смартфони Velvet будуть захищені за стандартами MIL-STD та IP68. Офіційна презентація пройде 7-го травня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.