Apple: Жодних вразливостей iPhone та iPad не має в Пошті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple заявила в четвер, що компанія не знайшла доказів того, що додаток Пошта, який є на iPhone та iPad є вразливим. Згідно з повідомленням, кібератаки експлуатують додаток Пошта на iPhone та iPad. Сотні мільйонів людей користуються iPhone і iPad по всьому світу. Таким чином, початковий звіт стартапу з кібербезпеки ZecOps був справжньою проблемою для багатьох.

Apple виступає проти заяв ZecOps

На думку Apple, лише вразливості електронної пошти недостатньо, щоб кібер-зловмисники могли обійти вбудований механізм захисту системи Apple. Компанія також обіцяє незабаром випустити оновлення та виправити його.

«Ми ретельно дослідили звіт дослідника. Виходячи з наданої інформації, висновок, що ці проблеми не становлять великого ризику для наших користувачів “, – заявляє в Каліфорнійська компанія. «Фахівці визначили три проблеми в Пошті, але поодинці їх недостатньо для обходу захисту iPhone та iPad. Ми не знайшли жодних доказів того, що вони використовувались проти клієнтів ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак ZecOps вважає, що ця вразливість може зробити більше 500 мільйонів iPhone вразливими для хакерів. За даними компанії, є дані, що хакери скористалися доступом  щонайменше у шістьох вторгненнях у кібербезпеку, починаючи з січня 2018 року.

Зі свого боку, Apple не заперечує вразливість програми Пошти на iPhone та iPad. Вони навіть пообіцяли випустити оновлення, щоб виправити проблему. Однак вони вважаають, що система iOS все ще захищена, незважаючи на вразливість пошти. Наразі користувачам iOS доводиться чекати, поки Apple офіційно не випустить виправлення для вразливості пошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.