Інсайдер розсекретив справжній вигляд майбутнього iPhone 12

айфон 12

Відомий авторитетний інсайдер під ніком @jon_prosser (Джон Проссер) черговий раз виклав у себе на твітер-акаунті новий файл креслення CAD, що стосується вигляду майбутнього iPhone 12, очікуваного цієї осені. Проссер є джерелом кількох нових витоків, щодо вигляду, технічного оснащення, при тому він себе зарекомендував, як достовірне джерело, його прогнози майже завжди справджуються.

 

 

iPhone 12 матиме набагато меншу “моноброву”

Цей CAD-файл висвітлює зміни, внесені в систему TrueDepth (необхідні для Face ID). Перш за все, ми бачимо, що гучномовець та датчик світла міняються місцями. Інша зміна стосується мікрофона, який буде помітно вбудований у динамік. Завдяки цим нововведенням, iPhone 12 повинен, таким чином, мати набагато меншу “гривку”.

Для порівняння, ось система TrueDepth, присутня в iPhone X та двох поколінь iPhone, які слідують за нею. Різниця в розмірах між двома виїмками здається щонайменше 30%.

Нагадаємо, що iPhone 12 може отримати деякимі  вдосконалення дизайну. Деякі чутки стверджують. що наступний флагман запозичить дизайн iPhone 5s. Що стосується екрану, то не виключено, що чорні рамки також будуть значно зменшені. Звичайно, 2020 рік повинен бути роком першого iPhone з 5G. Очікується, що новий чіп A14 Bionic також забезпечить ще більш потужну продуктивність пристрою. Цілком ймовірно, що Apple також забезпечить заходи щодо зменшення споживання акумулятора. Ще одне очікуване нововведення стосується сканера LiDAR, який повинен мати місце в задньому фотомодулі. Цей датчик був вперше випущений зовсім недавно на новому iPad Pro 2020.

Чутки та витоки щодо наступного покоління iPhone продовжують з’являтися. Після серйозного витоку, який оприлюднив передбачуваний дизайн iPhone 12 Pro Max на цьому тижні, вчора ми отримали нову інформацію також від технічного аналітика Джона Проссера, який опублікував твіт, в якому сказано, що Apple не представить iPhone з USB-C у найближчі роки, і натомість компанія націлена на майбутнє, повністю бездротову зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.