Розкрито майбутній дизайн iPhone 12 Pro Max

іPhone 12 Pro Max
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два дні тому компанія Apple анонсувала в себе на сайті бюджетного iPhone SE 2020 і тут одразу почали з’являтись нові чутки про майбутній флагман iPhone 12 Pro, а сьогодні в Мережу виклали цікаву інформацію, щодо вигляду iPhone 12 Pro Max.

Нову інформацію знайшли у кресленні CAD від січня, яку помітив інсайдер Макс Вайнбах .

Разом із EverythingApplePro, вони створили відео з макетами та візуалізацією зображень, які повинні створити приблизний кінцевий вигляд Apple iPhone 12 Pro Max. Однак дизайн ще не на 100 відсотків завершений.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

IPhone 12 Pro Max стане дещо тоншим

Новий iPhone, ймовірно, буде дещо ширшим та вищим, але отримає тонкі рамки. Блок камери злегка збільшиться, пристрій буде оснащений чотирма датчиками, один з яких – датчик LiDAR, як у iPad Pro.

iPhone 12 Pro Max

Об’єктиви будуть розташовані близько один від одного. Роз’єм Lightning залишається, і Apple , ймовірно, також запланувала смарт-роз’єм для iPhone (наприклад, як в iPad).

iPhone 12

На передній панелі ми бачимо тонкі рамки та менший виріз, він повинен бути приблизно таким, як виїмка OnePlus 6. Також є більший і, ймовірно, гучніший динамік внизу, а темно-синій колір може замінити поточний північно-зелений колір нових iPhone і вони будуть виглядати приблизно так:

iPhone 12

З іншого боку, Ice Universe також виявив малюнок CAD, який нібито належить iPhone 12 Pro Max, якщо це справжня конструкція телефону, то товщина вирізу становить лише 2,3 мм, що буде набагато менше, ніж мало попереднє покоління .

В основному, ви можете сказати, що новий iPhone, ймовірно, буде сумішшю iPhone 5s, iPad Pro 2020 та iPhone 11 Pro. У найближчі дні з’явиться більше витоків з більшою кількістю інформації, і можна припустити, що інші ЗМІ незабаром отримають ці малюнки CAD.

iPhone 12 Pro Max

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.