Смартфони

Майбутні китайські смартфони будуть копіювати дизайн iPhone 12

Share

Як не дивно, компанія Apple завжди завдавала напрямок руху в дизайні смартфонів, після презентації iPhone Х, це було найбільш помітно, коли всі китайські компанії одразу почали випускати схожі смартфони без фізичних кнопок, з датчиком розпізнавання особи.

Зараз же, грандіозний витік декілька днів тому підтвердив майбутній вигляд iPhone 12 . Apple cправді готує масштабний редизайн, в результаті якого у нових смартфонів компанії будуть прямокутні грані в стилі iPad Pro останніх двох поколінь і iPhone 5. Вже від сьогодні можна готуватися до того, що рішення Apple виконати редизайн iPhone вплине не тільки на iPhone. Щоправда, зміниться весь ринок смартфонів, причому стрімко.

Китайські виробники смартфонів, включаючи ведучих, зовсім не соромляться «підглядати» за Apple і її перевіреними роками дизайнерськими рішеннями. В останні пару років китайці активно копіюють не тільки смартфони, але і всі інші пристрої Apple. Особливо «добре» у них виходять клони Apple Watch і AirPods – подивіться самі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нові TWS-навушники Xiaomi
Новий смарт-годинник Xiaomi

І, звичайно ж, китайські бренди не випустять з уваги iPhone 12. Вже зараз, коли вигляд майбутніх флагманів Apple фактично розсекречений за кілька місяців до презентації, в Китаї абсолютно точно йде бурхлива робота. Провідні виробники проектують дизайн своїх нових смартфонів, як флагманів, так і бюджетних рішень. І у більшості з них, як показує досвід попередніх років, буде важлива особливість, дбайливо запозичена у Apple.

У 2020 і 2021 роках цією особливістю стануть прямокутні грані. Ми в праві чекати «айфоноподібні» смартфони з прямокутними гранями від всіх відомих і не дуже китайських брендів.

Вельми цікаво, що сама Apple при цьому знаходиться в деякому ролі “наздоганяючої”. У смартфонах компанії як і раніше присутній «чубчик», немає підтримки 5G, немає екранів з підвищеною частотою оновлення, багатомегапіксельних камер і інших важливих фішок. Але незважаючи на це, весь світ продовжує створювати свої нові, цілком інноваційні смартфони з оглядкою на Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024