Майбутні китайські смартфони будуть копіювати дизайн iPhone 12

айфон 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як не дивно, компанія Apple завжди завдавала напрямок руху в дизайні смартфонів, після презентації iPhone Х, це було найбільш помітно, коли всі китайські компанії одразу почали випускати схожі смартфони без фізичних кнопок, з датчиком розпізнавання особи.

Зараз же, грандіозний витік декілька днів тому підтвердив майбутній вигляд iPhone 12 . Apple cправді готує масштабний редизайн, в результаті якого у нових смартфонів компанії будуть прямокутні грані в стилі iPad Pro останніх двох поколінь і iPhone 5. Вже від сьогодні можна готуватися до того, що рішення Apple виконати редизайн iPhone вплине не тільки на iPhone. Щоправда, зміниться весь ринок смартфонів, причому стрімко.

Майбутні китайські смартфони будуть копіювати дизайн iPhone 12

Китайські виробники смартфонів, включаючи ведучих, зовсім не соромляться «підглядати» за Apple і її перевіреними роками дизайнерськими рішеннями. В останні пару років китайці активно копіюють не тільки смартфони, але і всі інші пристрої Apple. Особливо «добре» у них виходять клони Apple Watch і AirPods – подивіться самі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нові TWS-навушники Xiaomi
Нові TWS-навушники Xiaomi
Майбутні китайські смартфони будуть копіювати дизайн iPhone 12
Новий смарт-годинник Xiaomi

І, звичайно ж, китайські бренди не випустять з уваги iPhone 12. Вже зараз, коли вигляд майбутніх флагманів Apple фактично розсекречений за кілька місяців до презентації, в Китаї абсолютно точно йде бурхлива робота. Провідні виробники проектують дизайн своїх нових смартфонів, як флагманів, так і бюджетних рішень. І у більшості з них, як показує досвід попередніх років, буде важлива особливість, дбайливо запозичена у Apple.

У 2020 і 2021 роках цією особливістю стануть прямокутні грані. Ми в праві чекати «айфоноподібні» смартфони з прямокутними гранями від всіх відомих і не дуже китайських брендів.

Вельми цікаво, що сама Apple при цьому знаходиться в деякому ролі “наздоганяючої”. У смартфонах компанії як і раніше присутній «чубчик», немає підтримки 5G, немає екранів з підвищеною частотою оновлення, багатомегапіксельних камер і інших важливих фішок. Але незважаючи на це, весь світ продовжує створювати свої нові, цілком інноваційні смартфони з оглядкою на Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.