Рендери вказують, що iPhone 12 Pro – буде схожий на iPhone 5

Рендери вказують, що прийдешній iPhone 12 Pro - буде схожий iPhone 5
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З виходом iPhone SE в 2020 році одне стало зрозумілим, айфонам не потрібно мати чудовий дизайн, просто ставте низький цінник. Наразі найбільш очікуваний пристрій від Apple – це майбутня серія iPhone 12 , iPhone 12 Pro. Ці смартфони анонсують вже цієї осені. Як перший мобільний пристрій з мережею 5G, він також повинен отримати  новий дизайн.

Кілька днів тому Jonas Daehnert (дизайнер компанії) відтворив вигляд iPhone 12 у рендері високої якості згідно відомих витоків. Візуалізація показала кадри, які схожі на минулий iPhone 5, крім того він отримав невеликий чубчик. Також рендер вказує, що серія iPhone 12 буде навіть більш округлою, ніж серія iPhone 11.

Рендери вказують, що прийдешній iPhone 12 Pro - буде схожий iPhone 5

Серія iPhone 12 Pro поверне нас в далеке минуле

Згідно з інсайдерською інформацією, модель Pro є класичним продовженням iPhone 4 та iPhone 5. Однак цей телефон відмовиться від 2.5D скла і замість нього використає плоске скло. Тим не менш, ми все ще трактуємо цю інформацію, як спекуляцію, оскільки підтвердження немає. Якщо в пристрої не буде використовуватися 2,5D-скло, загальне відчуття неодмінно зміниться. Безумовно, Apple доведеться витіснити кілька жестів з краю екрану. Простіше кажучи, якщо не буде 2,5D скла, це стане незручністю для багатьох користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останньою інформацією, вся серія iPhone 12 підтримуватиме мережі 5G. Пристрої поставлятимуться з 5-нм процесором A14 Bionic, що значно підвищує енергоефективність телефонів. Компанія випустить чотири моделі, серед яких iPhone 12 (5,4 дюйма), iPhone 12 Plus (6,1 дюйма), iPhone 12 Pro (6,1 дюйма) та iPhone 12 Pro Max (6,7 дюйма).

Дві серії iPhone 12 використовуватимуть подвійні задні камери, РК-екрани та рамки з товстого алюмінієвого сплаву. Однак дві серії iPhone 12 Pro отримають потрійні камери + сканер LiDAR, OLED-екрани, середню рамку з нержавіючої сталі та тонкі рамки. Згідно з повідомленнями, 5,4-дюймовий і 6,1-дюймовий iPhone 12 анонсують у вересні, тоді як 6,7-дюймовий iPhone 12 випустять на місяць пізніше – у жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.