Meizu 17 отримає підтримку 5G і вийде 17-го квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікувалось, що компанія Meizu випустить свій новий флагман у першому кварталі 2020, але цього не сталося. Після цього була інформація про те, що компанія покаже свій новий флагманський смартфон 15-го квітня, а сьогодні стало вже офіційно відомо, що презентація пройде 17-го квітня.

Meizu анонсували дату на своїй сторінці у соціальній мережі Weibo з постером, на якому є напис “mSmart 5G”, що підтверджує підтримку роботи в мережах п’ятого покоління. Meizu 17 буде показаний на презентації у Китаї, яка почнеться о 14:30 по місцевому часу (18:30 UTC).  

Минулого грудня Meizu підтвердила, що Meizu 17 працюватиме на платформі Snapdragon 865, але ніяких інших характеристик Meizu офіційно не розкрила. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на це, в нас є інформація про те, що смартфон отримає дисплей OLED з роздільною здатністю 2206 x 1080 з частотою оновлення 90 Гц та вирізом під фронтальну камеру у верхньому правому куті. На задній панелі буде горизонтальна основна камера. 

Meizu 17 отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 30W, але Pro-варіант повинен отримати підтримку швидкої зарядки потужністю 65W через зарядний блок GaN. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.