Фото на новий флагманський смартфон Huawei порівняли зі знімками на Galaxy S20 Ultra і iPhone 11 Pro Max

А ще на торішній P30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Huawei представила смартфони лінійки P40. На папері камера новинок здається відмінною. Однак, як знімають апарати насправді? Фото на новий флагманський смартфон Huawei вже порівняли зі знімками на Galaxy S20 Ultra і iPhone 11 Pro Max.

Перевіркою зайнялися автори ресурсу GSMArena. Для тестів вони взяли Huawei P40 Pro – середню модель з представлених вчора. Нагадаємо, смартфон оснащений основним 50-мегапіксельним сенсором формату 1 / 1.28 дюймів, додатковими ширококутним кінооб’ективом на 40 Мп, телеоб’єктивом на 12 Мп і 3D-датчкиком вимірювання глибини.

Новинку порівнювали з торішнім Huawei P30 Pro, недавнім Samsung Galaxy S20 Ultra і iPhone 11 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти відзначили, що новинка від китайського виробника видає відмінні денні знімки. Детальністю і кольорам вони відповідають фотографіям на Galaxy S20 Ultra.

Huawei P40 Pro став абсолютним лідером за якістю знімків на ультраширококутний об’єктив. Також смартфон перевершив супротивників по частині п’ятикратного зуму. За зйомку в умовах недостатнього освітлення Huawei P40 Pro кращим не назвали. У Galaxy S20 Ultra виходить якісніше. Нічний режим у новинки Huawei відповідає якості iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.