HMD анонсували ультрабюджетний Nokia C2 з підтримкою 4G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В грудні 2019-го року HMD Global анонсували Nokia C1 – ультрабюджетний 3G-смартфон. Зараз він отримав свого ідейного наступника – Nokia C2, який має такий самий дизайн, як і Nokia C1, але отримав підтримку 4G.

Nokia C2 також більша в плані габаритів та дисплея – 5.7 дюймів проти 5.45 в Nokia C1. Роздільна здатність дисплея – HD+, співвідношення сторін – 18:9. Корпус смартфона виконаний з полікарбонату і доступний в чорному та циановому кольорах, які стали фішкою компанії ще з Nokia 7.2. Як і всі моделі Nokia, анонсовані в останні 6 місяців, C2 також отримав окрему кнопку виклику Google Assistant на корпусі, що вказує на тісну співпрацю Google та HMD Global.

В основі смартфона лежить чіпсет Unisoc, але на даний момент нема інформації, який саме. У будь-якому випадку ми можемо приблизно уявити його потужність, знаючи, що він чотириядерний з частотою 1.4 ГГц. Смартфон отримав один ГБ оперативної пам’яті та 16ГБ внутрішньої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основний модуль камери тут на 5МП, і так, він лише один, що в наш час вже дуже незвично. Селфі-камера тут також на 5МП, обидві оснащені LED-спалахами.

Оскільки Nokia C2 має більший дисплей та габарити, то виріс і об’єм акумулятора – з 2500 мАг до 2800 мАг у порівнянні з Nokia C1. Щоправда, швидкість зарядки досі обмежена потужністю у 5W. А ще тут зйомна батарея, що зараз можна зустріти дуже рідко.

В смартфоні є Bluetooth 4.2., Wi-Fi 2.4ГГц, GPS, MicroUSB, 3.5мм та FM-радіо. Смартфон буде доступний у варіантах з однією та двома SIM-картами. Смартфон працюватиме на Android 9 Go Edition з коробки, але є ймовірність, що він отримає оновлення до Android 10 у майбутньому.

Поки що немає інформації про ціну та старт продаж, але HMD Global повинні повідомити про це в найближчий четвер, на який у них призначений захід.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.