XDA знайшли багато цікавих покращень в майбутніх оновленнях One UI від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки «пильному оку» умільців одного з найвідоміших техно-форумів в світі в останньому оновленні One UI ми можемо побачити, над чим працює південнокорейський гігант. Одними з найцікавіших нововведень стали покращений моніторинг стану батареї, програмна підтримка більш швидкої зарядки і більше нових функцій камери.

Вбудований монітор стану батарейки

Одне з найцікавіших відкриттів в новій версії One UI – функція контролю за станом батареї. Функція під назвою «Здоров’я батареї» ( «Battery Health») допоможе користувачам дізнатися, коли необхідно замінити батарею.

Згідно рядків коду, Здоров’я батареї покаже результат «Добре», якщо ємність батареї знаходиться в межах 80% -100%, «Задовільно» – в межах 50% -79% і «Погано», якщо ємність батареї менше 49% від її початкової ємності . «Здоров’я батареї» повинна дебютувати на Galaxy S11 / S20.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим здивує Samsung в роботі камери?

Однією з нових функцій стане так званий «Режисерський погляд» ( «Director’s View»). Рядки коду підказують, що цей режим дозволить користувачам сфокусуватися на предметі, а телефон буде тримати його у фокусі, а також отримувати знімки крупним планом.

Ще одним нововведенням стане режим «Знімок з першої спроби» ( «Single Take Photo»). В цьому режимі Samsung буде використовувати роботу ШІ для автоматичного збереження кращої спроби зйомки.

Також для багатьох стане радісною новиною, що Samsung повертає режим «Pro Video». Режим дозволить користувачам регулювати витримку, ISO, експозицію і багато іншого при зйомці відео так само, як пристрої Galaxy в даний час можуть робити з фотографіями. Також прошивка поліпшить роботу ефекту боке в відео-режимі.

Супершвидка зарядка – за мірками Samsung

Нарешті, оновлення One UI 2.0 підтверджують, що Galaxy Fold 2 буде мати дуже швидку зарядку. Зокрема, пристрій буде підтримувати швидку зарядку до 25 Вт на мінімумі і до 45 Вт на максимумі.

Коли компанія буде вводити дані зміни поки неясно, але ми більш ніж упевнені, що Samsung готовий доводити свою прошивку до ідеалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.