Honor проти індустрії 108-Мп камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чжао Мін (Zhao Ming), президент Honor, прокоментував інформацію про те, що датчики зображення дозволом 108 Мп набирають популярність в індустрії. Він заявив, що в смартфонах Honor не планується використовувати такі датчики.

Нагадаємо, Xiaomi Mi CC9 Pro, який вийшов у світ під назвою Mi Note 10, став першим у світі смартфоном з камерою роздільною здатністю 108 Мп. Це дозволило йому очолити рейтинг DxOMark разом Huawei Mate 30 Pro. Вчора Чжао Хв заявив, що нові флагманські смартфони Honor V30 і Honor V30 і наступні пристрої компанії не будуть тестуватися для участі в рейтингу DxOMark. Сьогодні він продовжив цю тему.

Керівник бренду Honor заявив, що компанія не збирається підтримувати цей тренд. Він додав, що поліпшення мобільної фотографії не обмежується тільки збільшенням кількості пікселів. Для цього необхідно грамотно комбінувати нове апаратне і програмне забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він також вказав на деякі недоліки датчика зображення роздільною здатністю 108 Мп. По-перше, при зйомці фотографії виникає затримка з-за високого дозволу знімка. За його словами, затримка, яка може обчислюватися секундами, неприпустима сьогодні в індустрії смартфонів. Інший недолік, який він згадав, — це розмір фотографій. Вони займають дуже багато місця, тобто пам’ять телефону швидко заповниться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.