Офіційно представлений «вбивця Xiaomi» з найшвидшою зарядкою з світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Пекіні бренд Realme офіційно представив смартфон, який, як вважають експерти, може стати «вбивцею Xiaomi». Гаджет отримав найшвидшу в світі зарядку, причому це є його відмінною рисою.

Новий мобільний пристрій моделі X2 функціонує на однокрістальній платформі Snapdragon 855 Plus від Qualcomm. У топовій версії девайс має 12 і 256 ГБ двох видів пам’яті. Це забезпечує поліпшену працездатність виробу на 80% в порівнянні з моделлю попередньої генерації. Смартфон отримав дисплей з частотою оновлення 90 Гц, Чого немає у iPhone 11 Pro від Apple, яскравість екрану досягає 1 тис кд / м2. При цьому фахівці знизили енергоспоживання на 5% в порівнянні з Realme X2. Апарат отримав AMOLED-дисплей діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю Full HD +, дактилоскопію встановлений під екраном, причому швидкість його роботи досягає 0,23 с.

Акумулятор нового гаджета має ємність 4 тис. мАг, спеціальна технологія SuperVOOC гарантує поповнення енергії до 100% за 35 хвилин. Відомий бренд Realme належить концерну ВВК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.