Samsung активно готує до презентації флагман Galaxy S11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє видання SamMobile, компанія Samsung вже 18 лютого 2020 офіційно представить громадськості свій флагманський смартфон Galaxy S11, а потім вона запустить його в продаж. Виходить, що даний флагман анонсують приблизно за один тиждень до виставки MWC в Барселоні, тобто бренд з Південної Кореї вирішив випередити всіх своїх конкурентів. Захід, присвячений прийдешньому анонсу, відбудеться не в Європі, а в США. Його проведуть в Сан-Франциско, запевняє джерело. Новинка буде представлена ​​в декількох версіях, які будуть відрізнятися один від одного вартістю, розмірами, зовнішнім виглядом і багатьма іншими факторами. Яке саме «залізо» отримає новинка джерело, на жаль, не повідомляє.

Навіть не дивлячись на те, що в мережі зараз вкрай мало відомості про те, чим порадує новинка від південнокорейської корпорації, вже є деякі дані про її особливості. Так, користувачі можуть розраховувати на сучасний OLED-екран з отвором по центру у верхній частині для одинарної фронтальної камери. На тильній частині мобільного пристрою повинна виявитися четверна основна камера. Однією з особливостей Samsung Galaxy S11, поряд з передовим технічним оснащенням, повинна стати підтримка їм мереж 5G в будь-яких версіях і модифікаціях, а також сумісність з сучасною технологією швидкої зарядки, завдяки якій батарея буде повністю заряджатися приблизно за півгодини.

Прямо «з коробки» на Samsung Galaxy S11 виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки One UI 2.0, а ось обійдеться покупка такого мобільного пристрою приблизно в $ 100. Втім, потрібно розуміти, що в Україні такий апарат виявиться, як і завжди, відчутно дорожче. Проте, як показує практика, покупці не проти переплачувати великі суми грошей за продукцію даного виробника, віддаючи гроші, по суті, просто «за бренд», тому що продукція цього виробника поступається рішенням від інших компаній по співвідношенню ціни і якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.