Екран-«водоспад», але як і раніше без вирізів: Meizu 17 позує на рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор Мукул Шарма опублікував в Twitter перший рендер перспективної моделі Meizu 17. Правда, що це буде за смартфон, точно поки сказати складно.

Останнім часом чутки приписували компанії випуск «вбивці флагманів» — доступної моделі на платформі Qualcomm Snapdragon 855 Plus, яка вже сертифікована TENAA під позначенням M928Q. Але в M928Q роздільна здатність основного сенсора камери складає всього 16 Мп, в той час роздільна здатність основного сенсора камери Meizu 17 — 48 Мп, і, виходячи з цього, Meizu 17 все-таки ближче до Meizu 16s. В такому випадку можна говорити про те, що Meizu 17 стане повноцінним правонаступником Meizu 16s, але при цьому чомусь збереже камеру 48 Мп, а не перейде на 64-мегапіксельну? Що ж, подивимося на подальші витоки.

Дизайн виконаний в дусі того ж 16s, але верхня і нижня рамки дисплею не так виражені, а лівий і правий краї загнуті на бічні грані. Тобто апарат отримає дисплей-«водоспад», та до того ж з вбудованим сканером відбитків пальців. Основна камера-потрійна, з чільним датчиком 48 Мп. Що стосується фронтальної камери, то вона отримала датчик 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.