Опубліковано живе фото основної камери Meizu Note 9 і перший знімок, зроблений з її допомогою

Сьогодні Meizu представить свій бюджетний смартфон Note 9, покликаний дати бій популярному Redmi Note 7 Pro. Прем’єра відбудеться вдень, але у нас вже є можливість не тільки поглянути на основну камеру моделі, але й оцінити перший знімок, зроблений з її допомогою.

Як видно на живому фото, блок основної камери виконаний точно так само, як і в Redmi Note 7 Pro: він винесений у лівий кут тильній панелі, датчики розміщені вертикально один над одним. Спалах розташований як самостійний елемент трохи нижче. На фото зображений фрагмент моделі в білому корпусі, але будуть і інші колірні варіанти.

Що стосується фото, то його роздільна здатність становить чесні 48 Мп (довжина — 8 000 пікселів, ширина — 6 000 пікселів, розмір знімка не менш значний — 21 МБ!). Наприклад, фото, створені за допомогою 48-мегапіксельної камери Redmi Note 7 в результаті виходять 12-мегапіксельними. У Note 9 з цим повний порядок. Судячи з даних EXIF, основний датчик з’єднаний зі світлосильним об’єктивом з діафрагмою F/1,7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.