Смартфон Nokia 3.1 Plus отримав оновлення до Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global представила смартфон Nokia 3.1 Plus, який став найдоступнішим смартфоном Nokia з подвійною камерою, ще в жовтні минулого року. Смартфон був випущений в рамках програми Android One, так що на нього з коробки була встановлена чиста операційна система Android 8.1 Oreo без яких-небудь оболонок.

Близько місяця тому смартфон Nokia 3.1 Plus, що працює під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie, був помічений у базі даних популярного тестового пакета Geekbench, що вказувало на швидкий випуск відповідного оновлення програмного забезпечення.

Тепер же заступник генерального директора HMD Global Юхо Сарвикас (Juho Sarvikas) залишив на своїй сторінці в Twitter повідомлення про те, що прошивка Android 9.0 Pie стала доступна для смартфона Nokia 3.1 Plus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і у випадку з іншими смартфонами Nokia, власникам Nokia 3.1 Plus запропонували новий спрощений користувальницький інтерфейс, оновлений режим Do Not Disturb, функціональність Adaptive Battery і Adaptive Brightness. Ці можливості дозволяють ще ефективніше економити заряд для підвищення часу роботи пристрою. Також додана нова інтуїтивна система навігації на базі нових жестів та інші нововведення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.