Живе фото флагманського смартфона Meizu 16s демонструє, що традиційний дизайн себе ще не зжив

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На які тільки кроки не йдуть виробники в гонитві за зменшенням габаритів смартфонів і збільшенням площі, займаної екраном. Так ми дізналися, що таке виріз у верхній частині екрана, і що таке висувна або врізана камера. Але якщо грамотно розпорядитися ресурсами, то ще можна дещо вичавити і з традиційного дизайну. Живе фото смартфона Meizu 16s наочно це демонструє.

Захований в рамку екрану гучномовець і компактна фронтальна камера, зрушена максимально вгору. Здавалося б, все як завжди і на своїх місцях, але, між тим, і рамки максимально зменшені. Виходить, зовсім не обов’язково захоплюватися висувними камерами, щоб екран займав максимум площі фронтальної панелі. І ніяких дратівливих вирізів або врізаних камер.

Meizu 16s, нагадаємо, стане новим флагманом компанії. По суті, це головний конкурент анонсованого вчора Xiaomi Mi 9. Він запропонує екран діагоналлю 6,2 дюйма з захистом у вигляді загартованого скла Gorilla Glass 6, SoC Qualcomm Snapdragon 855, акумуляторну батарею ємністю 3600 мА·год, багатокомпонентну камеру з основним сенсором роздільною здатністю 48 Мп і оптичною стабілізацією зображення, адаптер NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Масове виробництво Meizu 16s стартує в березні, а представлять модель в квітні. Цей смартфон буде трохи дорожче Xiaomi Mi 9 – очікується, що ціна базової версії складе $490 (13200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.