Samsung Galaxy M10 буде одним з найдоступніших бюджетників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іноземній пресі з’явилися чутки, що компанія Samsung готується представити нові моделі з серії Galaxy M за конкурентною ціною. Експерти припускають, що це пов’язано з посиленням китайських брендів на ринку Індії.

Згідно з останніми даними, Samsung готує особливу цінову стратегію для новинок з бюджетної серії, які з’являться на ринку Індії. До слова, раніше озвучувалася, що саме в цій країні вже стартувало масове виробництво моделей серії Galaxy M. Поки невідомо, чи будуть ці бюджетні смартфони продавати виключно в Індії або в інших країнах теж.

Якщо вірити чуткам, то вартість моделі Samsung Galaxy M10 буде менше $ 140. А більш просунутому варіанту, Galaxy M20, пророкують цінник на рівні $ 210. Подібний хід, на думку експертів, безпосередньо пов’язаний з тим, що на індійський ринок почали активно заходити недорогі смартфони китайських брендів. Багато аналітиків називають саме цей ринок найбільш перспективним для виробників смартфонів. Але його особливість в тому, що місцеві жителі не готові купувати дорогі гаджети преміум-класу. Тому Samsung був змушений шукати нові варіанти, щоб утриматися в цьому регіоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.