Офіційний рендер флагманского смартфона Meizu 16S вже оприлюднений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманські смартфони активно нарощують кількість датчиків основної камери – якщо ще на початку цього року всім вистачало і двох, то наступного року мінімум – вже три. Власне, флагмани Huawei вже пропонують потрійні камери, того ж чекають від Xiaomi і Samsung. І судячи з опублікованого рендеру, потрійна камера буде і у топової моделі Meizu. Вбудований в екран сканер відбитків пальців – в наявності.

Meizu 16S – це новий флагман компанії, тому він отримає топову SoC Qualcomm Snapdragon 8150. Принаймні, так говорять чутки. Судячи по рендеру, смартфон запропонує вбудований в екран сканер відбитків пальців, практично безрамковий дисплей зі зсунутим у проріз над дисплеєм гучномовцем і потрійну основну камеру з об’єктивами, збудованими вертикально в ряд по центру тильній панелі. Під блоком основної камери розташований кільцевий спалах.

Мабуть, в цьому зображенні найбільший інтерес викликає фронтальна камера. Незрозуміло, чи заховають її в компанії під скло, або все ж зроблять невеликий круглий виріз в кутку-що було б логічно. Якщо так, то Meizu 16S запропонує «дірявий» екран навіть раніше Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.